Frans Macco

Huisarts BIG registratienr: 39022633401

Drs. F.P.J.A. Macco heeft aan de Universiteit van Maastricht de Geneeskunde opleiding gevolgd. Na Het behalen van zijn artsendiploma, is drs. F.P.J.A. Macco de opleiding tot Huisarts gaan volgen. Deze opleiding heeft hij tevens in Maastricht gevolgd. Sinds 1992 is Drs. F.P.J.A. Macco praktijkhoudend Huisarts in Susteren. Momenteel is hij tevens geregistreerd in het Register Bijzondere Bekwaamheden Oogheelkunde. Tevens heeft hij als aandachtsgebied terminale zorg/begeleiding, bewegingsapparaat en injectietechnieken.


Kay Len Bendt-Macco

Huisarts BIG registratienr: 09916792301

Drs. K.L. Bendt-Macco heeft aan de Universiteit van Maastricht de Geneeskunde opleiding gevolgd. Na Het behalen van haar artsendiploma, is drs. K.L. Bendt-Macco de opleiding tot Huisarts gaan volgen aan de Universiteit van Maastricht. Welke ze in 2017 heeft afgerond. Vanaf juli 2017 is zij werkzaam als huisarts in Huisartsenmaatschap Macco en vanaf januari praktijkhouder. Als aandachtsgebied heeft zij vrouwenproblematiek en oogheelkundige problematiek.


Sven Macco

Huisarts BIG registratienr: 29919105801

Drs. S.Macco heeft aan de Universiteit van Utrecht de Geneeskunde opleiding gevolgd. Na Het behalen van zijn artsendiploma in 2014, is Sven gaan werken binnen verschillende specialismen (Chirurgie, Spoedeisende hulp, Intensive Care en Verpleeghuis) om zijn kennis binnen de geneeskunde te verbreden. In 2018 is hij de opleiding tot Huisarts gaan volgen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij in het laatste jaar werkzaam was binnen een antroposofische huisartsenpraktijk en veel affiniteit mee heeft gekregen. Vanaf februari 2021 is hij op vaste dagen werkzaam als huisarts in Huisartsenmaatschap Macco.


Simone Lemmens – Deman

Doktersassistente

Simone is sinds 2002 werkzaam als doktersassistente in onze huisartsenmaatschap. Zij houdt zich voornamelijk bezig met baliewerkzaamheden. Tevens is zij gespecialiseerd in bloedafnamens, het maken van ECG’s, vaatonderzoeken, gehoortesten en het intapen van gewrichten.


Monique Peters – Flapper

Doktersassistente

Monique is sinds 1995 werkzaam als doktersassistente in onze huisartsenmaatschap. Zij houdt zich voornamelijk bezig met baliewerkzaamheden en administratieve werkzaamheden. Tevens is zij gespecialiseerd in bloedafnames, longfunctiemetingen, het maken van ECG’s, vaatonderzoeken en gehoortesten.


Britt Maassen

Praktijkondersteunster Somatiek BIG registratienr: 69915771530

Britt is sedert Januari 2019 werkzaam als praktijkondersteuner somatiek bij Huisartsenmaatschap Macco. Zij neemt gedeeltelijk de zorg van patienten met diabetes mellitus type 2, verhoogde bloeddruk, verhoogd cholesterol, COPD en astma voor haar rekening. Ze is in 2012 afgestudeerd aan Zuyd Hogeschool als verpleegkundige en heeft daarna een aantal jaren op de acute opname en oncologische gynaecologie afdeling gewerkt alvorens de opleiding tot praktijkondersteuner te gaan volgen.


Kevin van Gestel

Praktijkondersteuner GGZ

Kevin is sinds juli 2014 werkzaam als geestelijk ondersteuner in Gezondheidscentrum Macco.
Hij biedt ondersteuning bij patiënten met onder andere Stemmingsproblemen, angstklachten, relatieproblematiek, studieproblemen rouwverwerking en hulp bij patronen doorbreken.
Kevin heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de universiteit Maastricht met de richting Geestelijke Gezondheidskunde. Daarna heeft hij een master in Mental Health gehaald met een werkstage bij RIAGG-Maastricht.


Bart Minkenberg

Podotherapeut

Bart Minkenberg is gespecialiseerd in voetproblematiek en het aanmeten van steunzolen.


Lynn Vrenken

Diëtiste Zuyderland

Eenmaal per 2 weken houdt Lynn op dondermiddag spreekuur bij Huisartsenmaatschap Macco. Met ingang van november zal het spreek uur op maandagmiddag plaatsvinden.


Fysiotherapie Eys

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk hebben wij de volgende specialisaties: Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Osteopathische technieken, Sportfysiotherapie, Revalidatie/trainingstherapie en Bekkenbodemtraining.Voor een afspraak kunt u Fysiotherapie Eys bellen met onderstaande telefoonnummers. Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaande website.
Tel: 043-4512048 of 06-23024880
Website: www.fysiotherapie-eys.nl


Rugkliniek Westhovens

Osteopathie

Rugkliniek Westhovens houdt sedert 1993 spreekuur in deze praktijk. U wordt behandeld door de osteopaten van de rugkliniek Westhovens. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met onderstaande telefoonnummers. Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaande website.
Tel: Susteren: 046-4490445 of Gulpen: 043-4504411
Website: www.westhovens.nl

ONS TEAM 02/23/2013