Frans Macco

Huisarts BIG registratienr: 39022633401

Drs. F.P.J.A. Macco heeft aan de Universiteit van Maastricht de Geneeskunde opleiding gevolgd. Na Het behalen van zijn artsendiploma, is drs. F.P.J.A. Macco de opleiding tot Huisarts gaan volgen. Deze opleiding heeft hij tevens in Maastricht gevolgd. Sinds 1992 is Drs. F.P.J.A. Macco praktijkhoudend Huisarts in Susteren. Momenteel is hij tevens geregistreerd in het Register Bijzondere Bekwaamheden Oogheelkunde. Tevens heeft hij als aandachtsgebied terminale zorg/begeleiding, bewegingsapparaat en injectietechnieken.


Kay Len Bendt-Macco

Huisarts BIG registratienr: 09916792301

Drs. K.L. Bendt-Macco heeft aan de Universiteit van Maastricht de Geneeskunde opleiding gevolgd. Na Het behalen van haar artsendiploma, is drs. K.L. Bendt-Macco de opleiding tot Huisarts gaan volgen aan de Universiteit van Maastricht. Welke ze in 2017 heeft afgerond. Vanaf juli 2017 is zij werkzaam als huisarts in Huisartsenmaatschap Macco en vanaf januari praktijkhouder. Als aandachtsgebied heeft zij vrouwenproblematiek en oogheelkundige problematiek.


Sven Macco

Huisarts BIG registratienr: 29919105801

Drs. S.Macco heeft aan de Universiteit van Utrecht de Geneeskunde opleiding gevolgd. Na Het behalen van zijn artsendiploma in 2014, is Sven gaan werken binnen verschillende specialismen (Chirurgie, Spoedeisende hulp, Intensive Care en Verpleeghuis) om zijn kennis binnen de geneeskunde te verbreden. In 2018 is hij de opleiding tot Huisarts gaan volgen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar hij in het laatste jaar werkzaam was binnen een antroposofische huisartsenpraktijk en veel affiniteit mee heeft gekregen. Vanaf februari 2021 is hij op vaste dagen werkzaam als huisarts in Huisartsenmaatschap Macco.


Simone Lemmens – Deman

Doktersassistente

Mijn naam is Simone Lemmens-Deman. Ik ben woonachtig in Buchten, samen met mijn man en 2 kinderen. Ik ben vanaf 2002 werkzaam als doktersassistente in onze huisartsenmaatschap. Ik houd me voornamelijk bezig met baliewerkzaamheden. Tevens ben ik gespecialiseerd in bloedafnamens, het maken van ECG’s, vaatonderzoeken, gehoortesten. Ik heb me verder laten specialiseren in sporttapen en kinesiotapen.
Vanaf oktober 2021 ben ik samen met huisarts KL Bendt-Macco het CVRM spreekuur op de Dinsdag gaan houden.


Monique Peters

Doktersassistente

Monique is sinds 1995 werkzaam als doktersassistente in onze huisartsenmaatschap. Zij houdt zich voornamelijk bezig met baliewerkzaamheden en administratieve werkzaamheden. Tevens is zij gespecialiseerd in bloedafnames, het maken van ECG’s, vaatonderzoeken en gehoortesten.


Jacquelien van Wersch

Doktersassistente

Mijn naam is Jacquelien van Wersch, woonachtig in Geleen samen met mijn man en twee kinderen.
Na bijna 3 jaar op de huisartsenpost/spoedpost te hebben gewerkt, heb ik de keuze gemaakt om te wisselen van baan. Ik werk dan ook sinds oktober 2021 met veel plezier in de praktijk van huisartsenmaatschap Macco.
Op de huisartsenpost was mijn hoofdtaak triage, Je gaat dan met de zorgvraag van de patiënt aan de slag en bepaalt de urgentie en de passende vervolgactie.
Ik heb dan ook naast mijn doktersassistente diploma, mijn diploma triage assistent behaald.
Het fijne van het werken in de praktijk is de veelzijdigheid en dat je de patiënt leert
kennen.


Diana van Rooijen

Praktijkondersteunster

Ik ben Diana van Rooijen. Ik ben hier komen werken vorig jaar november. Inmiddels 15 jaar ervaring als praktijkondersteuner. Mijn vakgebied in deze praktijk is de zorg voor mensen met suikerziektes en longen zoals COPD en astma.


Kevin van Gestel

Praktijkondersteuner GGZ

Kevin is sinds juli 2014 werkzaam als geestelijk ondersteuner in Gezondheidscentrum Macco.
Hij biedt ondersteuning bij patiënten met onder andere Stemmingsproblemen, angstklachten, relatieproblematiek, studieproblemen rouwverwerking en hulp bij patronen doorbreken.
Kevin heeft gezondheidswetenschappen gestudeerd aan de universiteit Maastricht met de richting Geestelijke Gezondheidskunde. Daarna heeft hij een master in Mental Health gehaald met een werkstage bij RIAGG-Maastricht.


Bart Minkenberg

Podotherapeut

Bart Minkenberg is gespecialiseerd in voetproblematiek en het aanmeten van steunzolen.


Fanny Lechner

Diëtiste Zuyderland

Eenmaal per 2 weken houdt Fanny Lechner op maandagmiddag spreekuur bij Huisartsenmaatschap Macco.


Fysiotherapie Eys

Fysiotherapie

Binnen onze praktijk hebben wij de volgende specialisaties: Fysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Osteopathische technieken, Sportfysiotherapie, Revalidatie/trainingstherapie en Bekkenbodemtraining.Voor een afspraak kunt u Fysiotherapie Eys bellen met onderstaande telefoonnummers. Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaande website.
Tel: 043-4512048 of 06-23024880
Website: www.fysiotherapie-eys.nl


Rugkliniek Westhovens

Osteopathie

Rugkliniek Westhovens houdt sedert 1993 spreekuur in deze praktijk. U wordt behandeld door de osteopaten van de rugkliniek Westhovens. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met onderstaande telefoonnummers. Voor meer informatie verwijzen wij naar onderstaande website.
Tel: Susteren: 046-4490445 of Gulpen: 043-4504411
Website: www.westhovens.nlONS TEAM 02/23/2013